Your item has been added to the basket

close
If you are fnished click the "view basket" button below, otherwise "continue shopping"

Wie zijn wij?

Yamba jewellery is een toonaangevende fabrikant, importeur en groothandel voor mode sieraden. Het woord Yam-ba komt oorspronkelijk uit het oude testament en betekent letterlijk 'een zee van'. Wij willen daarmee zeggen – een overvloedige collectie met enorme diversiteit en keuze.

Yamba Jewellery volgt de nieuwste trends, zonder haar eigenheid te verliezen. Een sterke prijs-kwaliteit verhouding en concurrerende prijzen vinden wij belangrijk. Wij blijven graag in contact met de vraag van het moment. Suggesties of opmerkingen zijn dan ook van harte welkom.

Het team van Yamba Jewellery is samengekomen uit verschillende windrichtingen. Ieder met zijn of haar verscheidenheid aan talenten,  ervaringen en inzichten. Enthousiasme en klantvriendelijkheid zijn ons uitgangspunt. En natuurlijk interesse voor sieraden, vormgeving, kunst en details. Wij halen onze inspiratie uit muziek, reizen en ontmoetingen.

Inkoop en productie van onze collecties vindt veelal plaats in Thailand, India en China. De sieraden worden voor Yamba gemaakt aan de hand van onze eigen ontwerpen en ideeën.